Over De Beer Personal Trainer

Hoi, leuk dat je op mijn website bent. Ik ben Daphne de Beer, oprichter van De Beer Personal Trainer.

Na het behalen van verschillende opleidingen op het gebied van sport en voeding ben ik dit bedrijf gestart. Ik wilde graag mijn passie voor sport overdragen aan de mensen om mij heen. Sport betekent voor mij heel veel, het is mijn hobby en sinds 2014 ook mijn werk.

Graag neem ik mensen mee in mijn gezonde levensstijl en wil ik je graag alle handvatten geven, zodat jij dit leven ook zo kan opbouwen. Dit gebeurt in kleine stapjes en op jou tempo en niveau.

De opleidingen die ik heb gevolgd:

Dankzij deze opleidingen ben ik bevoegd om een grote groep mensen, met ieder een eigen doel te kunnen begeleiden. Ik ben dan wel geen fysiotherapeut, maar ik kan een fantastische stap zijn na een fysio traject. Bij het begeleiden van mensen met (zwaar) overgewicht of juist mensen met ondergewicht. Ik kan je helpen met behalen van verschillende doelen op het gebied van krachttraining en hardlopen. Mede dankzij mijn ervaringen in de volgende onderdelen:

Ik heb zelf van jongs af aan handbal gedaan. Dit was mijn passie, helaas moest ik hiermee stoppen door een schouderblessure (aan beide schouders). Na 2 jaar revalideren ben ik begonnen met fitness. Waarna ik ben doorgestroomd naar crossfit, fantastisch vond ik dit. Hier is mijn passie ontstaan voor de krachtsport.

Daarnaast heb ik in 2019 de Marathon van Rotterdam gelopen, hiervoor heb ik een trainingstraject ingezet van 1,5 jaar. Ik heb de Marathon gelopen in 4:14:37 uur.

 

Mijn missie is het geven van meer energie, zodat jij je fitter, beter, energieker, gezond en sterk voelt in het dagelijks leven en om zoveel mogelijk resultaat te behalen!

Mijn visie is om mijn gezonde levensstijl over te brengen op jou. Door middel van sport, voeding en coaching op het gebied van leefstijl. Door jou alle handvatten te geven die ik voorhanden heb.

De trainingen zijn gebasseerd op pijnvrij, blessurevrij en gericht trainen. Deze trainingen bestaan uit de volgende onderdelen:

Vraag proefles aan ← Small group training / Groepslessen Klantenquotes →