Small group training / Groepslessen

Insanity : Deze intensieve interval training zal jou en de mede sporters pushen om net even dat stapje verder te gaan dan je al doet. De training duurt 30 minuten onder begeleiding van een gecertificeerde trainer, maar na de 30 minuten wordt er een buikspierkwartier op het bord geschreven en kan je deze naar eigen keuze (extra) afmaken. In deze les worden veel oefeningen gebruikt waar we springen, rennen, explosieve kracht oefeningen en cardio oefeningen gebruiken. Zorg dan ook dat je wat te drinken en een handdoek bij je hebt!

 

Cardio Boksen : Deze intensieve boksles gaat net even dat stapje verder dan enkel boksen. Tijdens de les ben je bezig met een training op pads en op een stootzak. we maken verschillende combinaties en je wordt uitgedaagd op cardio niveau. Bokshandschoenen kan je huren bij ons voor 2,00 euro (pin/contant), maar voor jezelf is het natuurlijk prettiger je eigen bokshandschoenen te dragen. Na 45 minuten intensief cardio boksen wordt er een buikspier training op het bord geschreven en ben je vrij deze (extra) af te maken. Neem ook wat te drinken en een handdoek mee, deze zou je mogelijk nodig kunnen hebben.

 

BBB (Buik, Benen, Billen) : Deze les focust zich op de buik, benen en billen. Door middel van verschillende kracht en sprong oefeningen trainen we de buik, benen en billen op kracht en uithoudingsvermogen. De training duurt 45 minuten, maar na deze 45 minuten wordt er een cardio training van 15 minuten op het bord geschreven en ben je vrij om deze (extra) af te maken. Zorg ervoor dat je wat te drinken en een handdoek bij je hebt, zodat je in de rust momenten even kan hydrateren.

 

Legs and Shoulder day : Deze les is een volledige kracht training, gefocust op de benen en schouders. Tijdens de les zullen we werken aan de uiterste kracht in deze spieren. Waarin we werken aan hypertrofie en uithoudingsvermogen in de spier. De les duurt 45 minuten, maar na deze 45 minuten wordt er een stretch oefening gegeven. Zo kunnen we de spieren weer tot ontspanning brengen en verlengen, dit om blessures en extreme spierpijn te voorkomen.

 

Back and Chest day: Deze les is een volledige kracht training, gefocust op de rug en borst. Tijdens de les zullen we werken aan de uiterste kracht in deze spieren. Waarin we werken aan hypertrofie en uithoudingsvermogen in de spier. De les duurt 45 minuten, maar na deze 45 minuten wordt er een stretch oefening gegeven. Zo kunnen we de spieren weer tot ontspanning brengen en verlengen, dit om blessures en extreme spierpijn te voorkomen.

Tarieven

6 maanden groepsles abonnement

6 maanden onbeperkt groepslessen volgen onder begeleiding van een medische personal trainer.

minimale afname: 6 maanden
per maand
per persoon
€ 50

3 maanden groepslessen abonnement

3 maanden onbeperkt groepslessen volgen onder begeleiding van een medisch personal trainer.

minimale afname: 3 maanden
per maand
per persoon
€ 60

10 strippen

10 strippen, deze kan je uitgeven aan 10 groepslessen. Let op de strippen zijn 2 maanden geldig!

maximale geldheid: 2 maanden
per persoon
€ 125
Vraag proefles aan ← Duo Personal Training Over De Beer Personal Trainer →